1890年-2020年

Newborn Infant Baby Boy Swaddle Cotton Blanket Boy Coming Home Cotton Bath Towel (White): Clothing. Buy Newborn Infant Baby Boy Swaddle Cotton Blanket Boy Coming Home Cotton Bath Towel (White): Shop top fashion brands Swaddling Blankets at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. Fashion Baby Boys Deer Soft Swaddle Blanket. Great photo props and unique baby showing gifts. 。 Size: 80*65CM(31.5*25.6inch); Pattern print; Fits for about 0-6 months unisex babies to use. 。 Baby receiving blanket is perfect for Perfect for memorable photography shoots, baby shower gift, birthday party family photo,amazing for photo props or gifts. 。 Soft and stretchy knit fabric, allowing for a little extra stretch! 。 Package: 1* Swaddle+ 1* Hat 。 Package Dimensions: 8.5 x .4 x 1.5 inches 。 Shipping Weight: 3.36 ounces 。 ASIN: B08TGRDC5 。 。 Date first listed on : December 20, 20 。