1890年-2020年

Triangles Bedroom Decoration.  Flowers Original Artist Design Wall Vinyl Gold Alpaca Animal and Cactus Decal 50 pcs Adhesive Animals Sticker for Kids Cacti Nursery Decor Baby Nordic Lama

Wall Vinyl Gold Alpaca Animal and Cactus Decal 50 pcs. Nursery Decor, Original Artist Design. Adhesive Animals Sticker for Kids. Baby Nordic Lama, Cacti, Flowers, Triangles Bedroom Decoration. : The Boho Design. Buy Wall Vinyl Gold Alpaca Animal and Cactus Decal 50 pcs. Nursery Decor, Original Artist Design. Adhesive Animals Sticker for Kids. Baby Nordic Lama, Cacti, Flowers, Triangles Bedroom Decoration. : Stickers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes 4 sheets of wall decals and 4 sheets of transfer membrane to stick decals (HOW TO APPLY instructions available in last image); Sheet Size: 12” x 13” (30 x 33 cm). 。 50 adorable decals. Decal ranges between approximately 1" - 7.9" at its widest/tallest. 。 SAFE ON WALLS & EASILY REMOVABLE. Made from removable self-adhesive pvc material. Durable and Moisture Resistance. 。 ANTI-GLARE MATTE FINISH that gives the high quality appearance. 。 UNIQUE designs from artist Gabriella Pruzzo @vieli_arte 。 vinyl wall decals are lovingly made to transform your room into the one you’ve always dreamed of. 。Bring home this sets of tribal themed decals including tents, cute animals, mountains, triangles, cactuses, among others.。They are the easiest, fastest, and most affordable way to decorate any room or flat surface. You can stick your decals on just about any smooth surface including walls, doors, windows, furniture and even cars! Just make sure the surface is smooth and fully cleaned before applying the decal. Don't apply decals to unfinished wood, rugs or other textiles as the fibers can render the adhesive ineffective. 。The decals assemble easily. You can either form a pattern across your wall or just use your imagination to create your own designs freely. Enjoy your decals for years to come!。 。 。 。

Triangles Bedroom Decoration./  Flowers Original Artist Design Wall Vinyl Gold Alpaca Animal and Cactus Decal 50 pcs Adhesive Animals Sticker for Kids Cacti Nursery Decor Baby Nordic Lama