1890年-2020年

Cottage Garden Sister Cherished Loved Pewter Jewel Beaded Petite Music Box Plays You Light Up My Life: Home & Kitchen. Buy Cottage Garden Sister Cherished Loved Pewter Jewel Beaded Petite Music Box Plays You Light Up My Life: Jewelry Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Pewter toned finish gives this music box a classic look; Lovely beaded jewel details frame the hinged lid 。 Jewelry box measures approximately 6 x 4 x 2.5 inches; Replace artwork with 3 x 5 inch personal photo 。 Traditional wind-up mechanism engages music to play melodic tune You Light Up My Life 。 Black velvet lined interior cushions your precious treasures; Decorative bun feet are padded to protect table top and shelf surfaces 。 Ships in protective packaging; Ready for giving to that special someone 。