1890年-2020年

Cottage Garden Granddaughter Sunshine Pink Jewel Beaded Petite Music Box Plays Amazing Grace

Cottage Garden Granddaughter are My Sunshine Matte Ivory Jewelry Music Box Plays Amazing Grace: Home & Kitchen. Buy Cottage Garden Granddaughter are My Sunshine Matte Ivory Jewelry Music Box Plays Amazing Grace: Musical Boxes & Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Glossy ivory finish; Pink and rhinestone colored jewel beads adorn the lid frame 。 Jewelry box measures approximately 6 x 4 x 2.5 inches; Replace artwork with 3 x 5 inch personal photo 。 Traditional wind-up mechanism engages music to play melodic tune Amazing Grace 。 Black velvet lined interior cushions your precious treasures; Decorative bun feet are padded to protect table top and shelf surfaces 。 Features scripture from Song of Solomon 4:7; Ready for giving to that special someone 。