1890年-2020年

Janod Splash 2 in 1 Convertible Desk Juratoys US Corp Janod J09609

Janod Splash 2 in 1 Convertible Desk: Toys & Games. Buy Janod Splash 2 in 1 Convertible Desk: Desks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Wooden desk converts into a standing easel 。 Tabletop and easel are both 2-sided to feature a chalk board or a dry erase board 。 Surfaces can be used with magnets 。 Includes a convertible desk, storage bin, chalk pen, dry erase pen and eraser 。 Recommended for children 3 years of age and older 。 splash in convertible desk doubles your child’s creative possibilities! whether they prefer creating masterpieces sitting at a desk or standing at an easel, this convertible creation station has them covered. The 30in. X 0.5in. X 0in. (76.5 x 5 x 5.5 cm) desk, with a few twists and flips becomes a 0.5in. X 9in. X 45.5in. (5 x 48.5 x 6 cm) free standing easel. Each has -sided magnetic surfaces to feature a chalk board or a dry erase board. Bright bursts of color on the border gives the board a fun and artistic look that match other products in the splash line. Kids can use chalk, magnets or dry-erase markers to express themselves. Includes a convertible desk, plastic storage bin, chalk pen, dry erase pen and eraser. Recommended for children 3 years of age and older. 。 。 。