1890年-2020年

Ready-to-Assemble ECR4Kids ELR-16122 Toddler Naptime Cot with Sheets Blue 40 L x 23 W Set of 6 40 L x 23 W Stackable Daycare Sleeping Cot for Kids

ECR4Kids ELR-16122 Toddler Naptime Cot with Sheets, Stackable Daycare Sleeping Cot for Kids, 40' L x 23' W, Ready-to-Assemble, Blue (Set of 6): Industrial & Scientific. Buy ECR4Kids ELR-16122 Toddler Naptime Cot with Sheets, Stackable Daycare Sleeping Cot for Kids, 40" L x 23" W, Ready-to-Assemble, Blue (Set of 6): Office Products - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Pack of six cozy cots will have children and toddlers sleep easily for nap time at home, daycare, or preschool 。 Built with powder coated steel poles and stretch-resistant fabric; easy to clean 。 Fits tightly to any corner with minimal gaps; simple assembly required 。 Includes six standard white cot sheets measured 40" x 21.75" 。 Recommended for use by ages 2 to 4 years old 。 Measures: 5" H x 40" W x 23" D, 6 lbs (each) 。 GREENGUARD [GOLD] Certified for reducing chemical pollutants, improving air quality 。 Product Description。 Stackable Rest Cot is the perfect place for your children to take a nap. Whether at school, in a daycare or at home, the nap cot is great for rest time and inter-stacks to save space. Each cot features powder coated steel poles, sturdy plastic ends and a stretch-resistant fabric that fits tightly to the corner with minimal gaps. Fabric attaches with loop and lock closure at both ends. Includes six white cot sheets each measuring " W x 21.75" D. Easy to clean, washable fabric. Pack of six cots requires simple assembly and measures 5" H x " W x 23" D, 6 lbs. Recommended for use by ages 3 to 6 years old.。  。 From the Manufacturer。 With a concentration on the Pre K- sector, offers a wide range of products including classroom tables and chairs, preschool rest time solutions, hardwood storage cases, blocks and manipulative, mobile organizers and a variety of indoor and outdoor play structures.。 。 。 。