1890年-2020年

S-DEAL Giant Crab Plush Pillow Toy Stuffed Throw Pillow Marine Soft Cushion for Baby Boy Girl Pet Home Office Party Decoration Holiday Gift: S-DEAL1. SOFT AND ELASTIC MATERIAL - Marine animals are filled with cotton and are softer than regular cotton. The outer layer is made of super elastic fabric. These materials make the pillow super comfortable and make your skin feel better.Comfortable and flexible, delicate touch, full, not easy to deform, comfortable and durable. 。 UNDERSEA ANIMAL DESIGN - Plush toy pillows have cute animal designs, vivid eyes, lovely tails and precise stitching to make the toy look more realistic.Precision sewing technology and high quality materials ensure the quality of this stuffed throw pillow. 。 COMFORTABLE COMPANION - These animals have white fluff on the bottom and a blue pattern on the surface. Marine life enthusiasts will love to find underwater pets. They pretend to venture and swim on the seabed and discover the fascinating world of the sea. When you are tired, you can fall asleep with this pillow toy. 。 HOME AND OFFICE DECORATION - Super soft stuffed animals can be used as special children's toys, bed cushions, sofa backs, car pillows, home decor or party supplies. It is the best choice for a gift. It is suitable for bedrooms, living rooms, homes, offices, nursery beds and every place you like. 。 WASHING WAY - To wash with a laundry bag. Machine Washable, Gentle Cycle, Cold Water, Air dry. Whale(21x13x8 inch);Little Shark(19x19x6 inch);Octopus(21x21x8 inch);Lobster(29x18x5 inch);Crab(16x15x4 inch);Big Shark(23x23x9 inch). 。