1890年-2020年

Jameswish Real Madrid Football Duvet Cover Set 3D Printed Bedding Linens Polyester Heavy-Duty Kids Favourite Bed Cover 3-Piece Including 1Duvet Cover 2Pillowshams King Queen Full Twin Size: Home & Kitchen. Buy Jameswish Real Madrid Football Duvet Cover Set 3D Printed Bedding Linens Polyester Heavy-Duty Kids Favourite Bed Cover 3-Piece Including 1Duvet Cover 2Pillowshams King Queen Full Twin Size: Duvet Cover Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ★ HIGH QUALITY CRAFTSMANSHIP. The duvet cover collection is crafted in 100% brushed microfiber,and zips across the bottom 。 ★ NO COMFORTER: This duvet cover DOES NOT include any comforter or filling, you can put your own comforter,quilt or blanket into the cover 。 ★ PERFECT MATERIAL. Selected superior polyester fabric,100% high quality material,processed by special process.No fading,no pilling,no shrinkage 。 ★ MEASUREMENTS AND PACKAGE. King sets come with 1duvet cover 104x109 inches,2pillowshams 20x36 inches,1 inch error is acceptable 。 ★ SATISFACTION GUARANTEED. If you are not satisfied with the duvet cover sets,24-hour customer support,30-day money back guarantee,2-year warranty 。 Package。 1xDuvet cover(without comforter)。 2xPillow shams。 Special Attention。 Twin size: 1duvet cover 1x8 inches 1pillowsham 19x29 inches。 Twin size only has 1 pillowcase。 Delivery Detail。 Shipping by Amazon。 0-days return。 2h service。 Money-Back。 Click ask a question for more information。 Easy Cares。 Wash machine in cold water,gentle cycle。 No bleach,tumble dry low and iron low。 Pre-washed and preshrunk,trimmed with piping。 。 Happy Purchase Happy Happy Sleep Happy Life。 。 。 。