1890年-2020年

Silver Grey Homebasix Closet Pull-Out Retractable Ironing Board Stow Away in The Cabinet Easy to Install

Homebasix Closet Pull-Out Retractable Ironing Board Stow Away in The Cabinet Easy to Install (Silver Grey): Home & Kitchen. Buy Homebasix Closet Pull-Out Retractable Ironing Board Stow Away in The Cabinet Easy to Install (Silver Grey): Ironing Boards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Can be retracted and folded, can be easily pushed back into the wardrobe when not in use 。 Use high-quality slide rails, push and pull up without effort. 。 The fabric is a thick anti-hot canvas that can be easily removed 。 Can be rotated at any angle, just use the adjustment nut below to adjust the tightness on it. 。 The entire device weighs 17.5 pounds and is made of durable materials. 。 After folding into the closet, the length of the ironing board is about inches, width 4 inches, height 4.5 inches. PROMOTION。After the purchase, share your feelings with other buyers in the comments. We will give you a free one for the toilet paper tray, including 30 drawstring garbage bags. After the comments, just send an email to our GardenBasix account. 。 。 。