1890年-2020年

Charlestown Check Tie Up Valance Window Curtain Watermelon

Charlestown Check Tie Up Valance Window Curtain, Watermelon: Home & Kitchen. Buy Charlestown Check Tie Up Valance Window Curtain, Watermelon: Valances - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Made in the USA and Imported 。 Rich colors with small scale multi colored check pattern will bring a warm and inviting feel to any room 。 Constructed with a decorative 3-inch rod pocket and two strap ties sewn into the heading for easy hanging 。 7-Ounce 100-percent cotton duck fabric creates a smoother draping effect 。 Measurements 60-inch overall width; 24-inch overall length 。 Coordinating drapes and tailored tier curtains available thru Amazon; Made in the USA; Dry clean recommended 。 Charlestown small scale multi colored check print tie-up valance window curtain-check print is one of the most popular decorating patterns today. The classic multi colored check print creates an updated look and feel to any room, while the multiple colors are meant to complement and blend with other decorative items in your decor. The soft seven-ounce 100-percent cotton duck fabric creates a softer texture and smoother draping effect that some times can't be achieved with inferior synthetic fabrics. The Tie-up is a one-piece valance with two strap ties sewn into the heading for easy hanging. It is made with a decorative 3-inch rod pocket. It Measures 60-inch wide and will accommodate approximately 30 - inch of window width. Length is measured overall 24-inch from header top to bottom of panel. Charlestown check tie-up valances can be combined with matching tailored tier curtains and tailored pair drape panels with tiebacks that are available thru Amazon. Also available are matching tailored tier curtains, tailored pair drape panels with tiebacks, toss pillows, 2-piece lined swage curtains and shower curtains. Made in the USA, Dry clean only 。 。 。