1890年-2020年

Heritage Lace Bristol Garden Valance 60 by 18-Inch White

Buy Heritage Lace Bristol Garden Valance, 60 by 18-Inch, White: Valances - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in the USA or Imported 。 Measures 60wide x 18Drop 。 2.5Rod pocket 。 100Percent polyester. Machine wash cold, gentle. Do not bleach. Lay flat or hang to dry. Touch up with cool iron if desired 。 Fine-gauge lace 。 Made in U.S.A 。 Bristol garden 60"x" white valance. Express your fashion sense with Bristol garden window treatments and coordinating home textiles. Stylized birds and flowers are silhouetted against a light and airy background. Machine wash. Made in U.S.A. Set a theme with curtains, then complement or complete it. An appealing and enduring look in line, texture and color. 2.5 inch rod pocket. Fine-gauge lace. 100Percent polyester. Machine wash cold, gentle. Do not bleach. Lay flat or hang to dry. Touch up with cool iron if desired. 。 。 。