1890年-2020年

Madison Park Solange Floral Watercolor Window Curtain Blue 84 Panel MP40-1051

Madison Park Solange Floral Watercolor Window Panel Blue 50x84: Home & Kitchen. Buy Madison Park Solange Floral Watercolor Window Panel Blue 50x84: Panels - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Imported 。 Add a soft splash of color in any room with this floral watercolor window panel. The off white cotton adds a simple and casual base to the panel, while the floral watercolor adds a refreshing colorful touch. The beautiful blend of blue and green will lighten any room. Grommet Top detail makes it easier to hang and style. Fits up to 1.25" diameter rod. 。 Set Include:1 Window Panel:50x84" (1) 。 Material Details:100% cotton duck, grommet top. 。 Care Instructions:MACHINE WASH COLD, GENTLE CYCLE, AND SEPARATELY. DO NOT BLEACH. TUMBLE DRY LOW, REMOVE PROMPTLY. DO NOT IRON. IF THERE IS NO FREE MOVEMENT IN THE WASHER OR DRYER, USE LARGE CAPACITY COMMERCIAL WASHER/DRYER. 。 Pattern:Floral 。 Add a soft splash of color in any room with this floral watercolor window panel. The off white cotton adds a simple and casual base to the panel, while the floral watercolor adds a refreshing colorful touch. 。 。 。