1890年-2020年

100 x 84 inches Pure White Total Blackout 2 Layers with Black Liner Grommet Soundproof Curtain for Living Room Family Room Playroom Office Decor 1 Pc RYB HOME Sliding Door Curtains

RYB HOME Sliding Door Curtains - Total Blackout 2 Layers with Black Liner Grommet Soundproof Curtain for Living Room Family Room Playroom Office Decor, 100 x 84 inches, Pure White, 1 Pc: RYB HOME. Buy RYB HOME Sliding Door Curtains - Total Blackout 2 Layers with Black Liner Grommet Soundproof Curtain for Living Room Family Room Playroom Office Decor, 100 x 84 inches, Pure White, 1 Pc: Panels - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 2 Layers Blackout 。 Imported 。 WELL MADE - Package includes 2 panels. Each curtain measures 52 inches wide, total width is 104 inches. Silver grommets on the top with inner diameter 1.6" which fits most of the rods and makes the curtains easy to install and slide. 。 2 LAYERS 100% BLACKOUT - Made by triple weave blackout fabric, sewn on the same material BLACK LINER. Makes it completely keep out the sunlight and UV ray to create a fully dark environment, which can 100% satisfy the needs of light block 。 UNIQUE PERFORMANCE - 2 layers curtains are heavy-duty enough, which can 100% block light and repel summer heat & winter cold. These thermal insulated drapes can maximum save your energy budget. Also, reduce some noise and ensure enough privacy. 。 WIDE COMPATIBILITY - RYB HOME has various styles of indoor-outdoor CURTAINS, SHEERS, VALANCES to meet your ideal for home decor, which provide a harmonious window dressing and make your home lively. 。 EASY CARE - Same material back as the front. Backside Black. Easy to install and maintain. Machine washable, using only non-chlorine bleach & warm iron when needed. Tumble dry low. 。