1890年-2020年

Ivory Lush Decor Nova Ruffle Window Curtain Panel Pair 84 x 42

Lush Decor Nova Ruffle Window Curtain Panel Pair, 84' x 42', Ivory: Home & Kitchen. Buy Lush Decor Nova Ruffle Window Curtain Panel Pair, 84" x 42", Ivory: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Lush Décor Nova ivory curtain panels are the ideal set for your shabby chic, modern or farmhouse decor. 。 Pretty, elegant curtains with stripes of ruffle details covering the entire panel -- ideal for bedroom, living room or dining room windows. 。 Lightweight, textured design allows for natural light in the room, while maintaining privacy in your home. 。 2 panel curtain set made of 100% polyester. Curtain is not lined, has a 3” rod pocket panel and measures 84”H x 42”W. 。 Due to the delicate nature of the design, item is dry clean recommended. 。 Beautiful ruffles and ruching detail give this window panel an incredible textured look. This curtain set is ideal for any room in your home. It works well in shabby chic, minimalist, traditional, modern or cottage style home decor themes in your space. 。 。 。