1890年-2020年

24 x 47 Inch Yellow ZebraSmile Floral Semi Sheer Kitchen Window Rod Pocket Curtain for Window Balloon Curtain Roman Curtain Lifable

ZebraSmile Floral Semi Sheer Kitchen Window Rod Pocket Curtain for Window Balloon Curtain Roman Curtain Lifable, 24 x 47 Inch, Yellow: ZebraSmile. Buy ZebraSmile Floral Semi Sheer Kitchen Window Rod Pocket Curtain for Window Balloon Curtain Roman Curtain Lifable, 24 x 47 Inch, Yellow: Panels - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Polyester 。 Material: Organdy. Warm Tips: After folded and journey, there will be creases on the curtain while you receive the parcel, please dont worry, it is normal for the organdy meterial, it will recover after you hang it 1-2 days, and you can also wash it or ironing it under 40 degree centigrade(104 degrees Fahrenheit), it will recover faster 。 Semi Sheer curtain, and lifable, protect privacy, and at the same time, allow natural light in, it is a good choice for your kitchen or bedroom 。 Rod Pocket, Floral pattern, Cute Bowknot Tie-Up Roman Curtain, Dedicate material, provide your room or kitchen with a adorable and fresh feeling 。 Simple installation, and easy care 。 If there is any problem with the item, ZebraSmile will handle it within 12 hours, please feel free to contact us. Usually your Items will be dispatched within 3days,and Arrived in America 10-15 days at your side 。 Brand: 。Package: 1 Pcs。Material: 100% Organdy.。Warm Tips:。After folded and journey, there will be creases on the curtain while you receive the parcel, please dont worry, it is normal for the organdy meterial, it will be recover after you hang it 1-2 days,。And you can also wash it or ironing it under 0 degree centigrade(10 degrees Fahrenheit), it will be recovered faster.。 Various sizes and Vivid colors options for your home decoration needs. 。Features: Rod Pocket, Floral patterns, Dedicate Semi sheer curtains, can be used in Bedroom Living room, Kitchen, the semi sheer curtain not only protect your privacy but also provide your room or kitchen with a new visual experience.。Washing: 。 Machine Washable, easy care.。 Provides Various Patterns and Various Sizes curtains, We Believe you will find the ideal items.。 Choose , Brighten up Your House, Brighten up Your Life 。 。 。