1890年-2020年

82 X 27 Inch Mandala Window Curtains Panels Pair 82 Length Set of 2,Bird Tapestry,Indian Hippie Curtains Bohemian Psychedelic TEXTILLHUB Terquies Tree of Life Curtain Wall Hanging,2 Panels Set

TEXTILLHUB Terquies Tree of Life Curtain Wall Hanging,2 Panels Set, 82 X 27 Inch Mandala Window Curtains Panels Pair 82 Length Set of 2,Bird Tapestry,Indian Hippie Curtains Bohemian Psychedelic: Home & Kitchen. Buy TEXTILLHUB Terquies Tree of Life Curtain Wall Hanging, 2 Panels Set, 82 X 27 Inch Mandala Window Curtains Panels Pair 82 Length Set of 2, Bird Tapestry, Indian Hippie Curtains Bohemian Psychedelic: Panels - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Imported 。 100% Cotton 。 Product Type: Curtain , Window Hanging , Tapestry 。 Wash Care - Machine And Hand Washable In Cold Water 。 These Sheer Window Treatments Are Rod Pocket Panels 。 Each Size: 82" X 27" Inch And 2.5 Inch Rod Pocket Panels ,Beautiful Indian Screen Printed Cotton Fabric Curtain Window Hanging Elephant Mandala Pattern Have Been Crafted These Curtains Have A Rod Pocket Sewn Into The Top And Simply Slides Onto Most Standard Curtain Rods.Add An Ethnic Feel To Any Room In Your Home With This Cotton Handmade Curtain 。 Beautiful Indian Screen Printed Cotton Fabric Curtain ,Window Hanging Elephant Mandala Pattern have been crafted...These Curtains have a Rod Pocket Sewn ( 2. inch rod pocket panels ) Into the Top and simply slides onto most standard curtain rods.Add an ethnic feel to any room in your home with this cotton handmade Curtain. Go for a dramatic makeover of your home and this Curtain would become a conversational piece of art. A must have in any season for all ethnic savvy ones. This is a rare beauty not to be missed, a genuine collector's item & the result of masterly workmanship. 。 。 。