1890年-2020年

Botanical Light-Filtering Window 54 X 14 Multi Curtain Topper United Curtain Co

United Curtain Co. Botanical Light-Filtering Window, 54' X 14', Multi Curtain Topper: Home & Kitchen. Buy United Curtain Co. Botanical Light-Filtering Window, 54" X 14", Multi Curtain Topper: Panels - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100Percent polyester 。 Machine wash cold, tumble dry low, cool iron, never bleach 。 Separates, no tiebacks 。 Rod pocket 。 Beautiful microfiber "botanical" panel and triple Ascot topper boldly brighten your room and do not lighten your wallet! our soft, luxurious microfiber looks great, feels great, and scatters light just right! 37 inch width by 84 inch length panel features a . inch rod pocket for easy hanging, is constructed of 00Percent polyester with top-quality stitching for extra durability, is machine washable and complements so many color schemes, with an all-over floral pattern that runs the gamut from greens to earthy taupes to pinks and lilacs and blues. The coordinating triple Ascot valance measures 4 inch width by 4 inch length at its three lowest points, the beautiful tassels! off-white body as colorized by the multicolor all-over floral print! made in China for United. 。 。 。