1890年-2020年

Blue Haze TOPICK ZJSTB-P2V04 Curtain Tiebacks for Sheer Curtains One Pair 24 Linen Look Curtains Hold Backs 2 ft

Lazzzy Curtain Tiebacks for Sheer Curtains One Pair 24' Linen Look Curtains Hold Backs - Pale Yellow (2 ft): Home & Kitchen. Buy Lazzzy Curtain Tiebacks for Sheer Curtains One Pair 24" Linen Look Curtains Hold Backs - Pale Yellow (2 ft): Panels - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Quality Fabric: Faux Linen Textured Fabric, Very Subtle and Rich-looking 。 2 pair curtain tiebacks per package. Overall Length: 24-inch(60cm). 。 Tiebacks are made of high quality linen textured fabric. Subtle cross pattern design beautifully decorates your curtains. 。 Press button design with 3 adjustable choices. No tools required and zero assembly. 。 These tiebacks can be combined with coordinating french door curtains, all available thru Amazon. 。 Machine Wash Cold, Tumble Dry Low, Cool Iron, Never Bleach. 。 Features:。1 pair curtain tiebacks per package. Overall Length: 24-inch(60cm)。Press button design with 3 adjustable choices. No tools required and zero assembly.。Tiebacks are made of high quality linen textured fabric. Subtle cross pattern design beautifully decorates your curtains.。Notice:。As different computers display colors differently, the color of the actual item may vary slightly from the above images. 。Machine Wash Cold, Tumble Dry Low, Cool Iron, Never Bleach。These tiebacks can be combined with coordinating french door curtains, all available thru Amazon.。 。 。 。