1890年-2020年

Turquoize 100% Blackout Curtains Grey 96 Inch Long Faux Silk Satin with Thick Black Liner Full Light Block Smart Window Dressing Drapes for Nursery Room Noise Reducing W52 by L96,2 Panel

Turquoize 100% Blackout Curtains Grey 96 Inch Long Faux Silk Satin with Thick Black Liner Full Light Block Smart Window Dressing Drapes for Nursery Room Noise Reducing, W52 by L96,2 Panel: TURQUOIZE. Buy Turquoize 100% Blackout Curtains Grey 96 Inch Long Faux Silk Satin with Thick Black Liner Full Light Block Smart Window Dressing Drapes for Nursery Room Noise Reducing, W52 by L96, 2 Panel: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Blackout Fabric 。 Imported 。 PAIR SET: Sold 2 blackout lined panels per package, each panel measures 52"W x 96"L with 8 classic gunmetal grommets, fit well the rods up to 1 1/4 inches. Easy to hang and smooth to slide. Simple design and subtle texture is a sophisticated way to dress your windows 。 DOUBLE LAYER: Crafted from faux silk satin and backed with 100% natural blackout liner, constructed durable and long lasting, bring you the silky soft hand feeling, while still allow these bold and beautiful window coverings to offer increased insulation against heat and cold for year-round 。 TRUE BLACKOUT: Sewed attached with additional black lining which assured will block out 100% sunlight and UV ray. Perfect on thermal insulated, balance the termerature and improves energy efficiency overall, noise reducing, privacy protection for peaceful sleep enjoyment 。 VOGUE DECOR: Sleek grommet header luxury curtains / Draperies create a sense of casual elegance for your space, add a refined and chic touch to any room with this understated full blackout lined curtains. Ultimate solution for creating a dim space that's ideal for naptimes and movie nights 。 WASHING TIPS: Machine washable in cold water, gentle cycle, tumble dry, use iron on low heat to straighten and remove creases/wrinkles from packaging. Worry free shopping with TURQUOIZE home decor products. 5 year quality warranty and 30 days money back without risk return policy 。

Turquoize 100/% Blackout Curtains Grey 96 Inch Long Faux Silk Satin with Thick Black Liner Full Light Block Smart Window Dressing Drapes for Nursery Room Noise Reducing W52 by L96,2 Panel