1890年-2020年

Home Décor Intl Bird Cage Finial for Window Set of 2 Home Dcor Int'l FMAZ106/BB Brushed Brass

Home Décor Int'l Bird Cage Finial for Window, Brushed Brass, Set of 2: Home & Kitchen. Buy Home Décor Int'l Bird Cage Finial for Window, Brushed Brass, Set of 2: Finials - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Bird Cage Finial, 3 3/4 Inch long and 3 Inch in diameter; Set of 2 。 Made of aluminum with iron base for durability; Brass-plated finish 。 Attaches easily to HDI telescoping rods, sold separately; Available in 28 to 48 inch and 48 to 84 inch lengths; Assembly required 。 Matching Holdbacks and Clip Rings available 。 To clean: Wipe with dry or slightly damp cloth; Avoid household cleansers or abrasives; Intended for indoor use only 。 This fashionable pair of designer-quality Bird Cage Finials in Brushed Brass works with virtually any decor. Made of aluminum and an iron base with electro-plated brass finish for long lasting beauty, the Bird Cage finial is both attractive and durable. Fits the HDI Brushed Brass telescoping rods which come in two lengths: 8 to 48 Inch and 48 to 84 Inch (sold separately). Coordinating holdbacks and rings with clips are also available. 。 。 。

Home D/écor Intl Bird Cage Finial for Window Set of 2 Home Dcor Int/'l FMAZ106//BB Brushed Brass