1890年-2020年

Rabbitgoo Privacy Window Film Static Cling Frosted Glass Film Window Frosting Film No Glue Window Sticker UV Protection White Stripe for Home Office Kitchen Living Room 17.5 x 59 inches (44.5 x 150cm): Home & Kitchen. Rabbitgoo Privacy Window Film Static Cling Frosted Glass Film Window Frosting Film No Glue Window Sticker UV Protection White Stripe for Home Office Kitchen Living Room 17.5 x 59 inches (44.5 x 150cm): Home & Kitchen. Adhesive Free: Adhesive-free and environmentally friendly design, avoids the release of chemical substances; Static adhesive, can be applied within a few minutes; Note: The more water used on the glass surface, the easier the attachment will be 。 Easy Removal: made of high quality PVC and PET materials for flexibility and long life, no residue after removing; This window film can be reused as often as you like, you can always attach and remove it 。 Save Energy: It retains heat in winter and cool in summer, reduces heat transfer and blocks 96% of UV rays, protects your skin from harmful radiation exposure, reduces the fading and aging of furniture 。 Privacy Protection:: Provides privacy while allows the lights in, suitable for all smooth glass surfaces. Privacy Protection Level: ★★★☆☆ Semi-Private window film (not suitable for the bathroom or bedroom) 。 Size: 17.5" X 59" (44.5 X 150cm); Unlimited Patterns: Rabbitgoo has a variety of patterns to choose from; 100% Quality Warranty: Any quality-related issues to our window film, please feel free to contact us, we are always here to address your concerns 。