1890年-2020年

Diamond Star Glass 17.5Dx8 clear Vase

Diamond Star Glass 17.5'Dx8' clear Vase: Home & Kitchen. Buy Diamond Star Glass 17.5"Dx8" clear Vase: Vases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Measures 17.5dx8 。 Made of glass 。 High Quality piece 。 Elegant and sophisticated 。 Great as a centerpiece filled with any of your favorite things 。 17.5"Dx8" clear vase. We are the premier importer of quality glassware products. We have a vast amount of inventory to supply your needs for quality glassware products, at affordable prices. Our categories range from art glass, mercury, Plates, floral basics, garden & specialty and seasonal & holiday. With over 19 years of experience in the industry, we use both traditional and an advanced technology to produce quality glassware and with the support of our in house design team, we look to set the trend and offer new products every year. Diamond star carries the finest in both hand blown and machine made glass. 。 。 。