1890年-2020年

Kess InHouse Elena Ivan-Papadopoulou Flamingo Fairytale Version 3 Green Pink Animals Pattern Digital Painting Wall Tapestry

Kess InHouse Elena Ivan-Papadopoulou Flamingo Fairytale Version 3' Green Pink Animals Pattern Digital Painting Wall Tapestry: Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Elena Ivan-Papadopoulou Flamingo Fairytale Version 3" Green Pink Animals Pattern Digital Painting Wall Tapestry: Tapestries - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Tapestry details 。 Made of lightweight polyester 。 Machine washable: gentle cycle, line dry 。 Printed on one side 。 Printed in the USA 。 Grace the walls of your home with elegant tapestries! these wonderful pieces are a great way to add color to your bed, Ceiling, and, of course, walls! decorate with gorgeous pieces of art that can be used as a bedspread, bed cover, tablecloth, or curtain; they are also perfect to take along to a picnic or the beach. Available in two sizes, these hangings will add color and sophistication to your home. Made of a lightweight polyester, these tapestries are machine washable for easy care. 。 。 。