1890年-2020年

SureFit Stretch Madison Stripe One Piece Brown Sofa Slipcover Sure Fit SF44586

SureFit Stretch Madison Stripe One Piece Brown Sofa Slipcover: Home & Kitchen. Buy SureFit Stretch Madison Stripe One Piece Brown Sofa Slipcover: Sofa Slipcovers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 94% Polyester/ 6% Spandex 。 Imported 。 Elegant and sophisticated appearance 。 Easy one piece form fit stretch with topstitched seams, cinched seat elastic and elastic bottom band 。 Fits furniture Size up to 70Seat width 74-96outside arm to outside arm, arm width up to 14 。 94Percent polyester/6Percent Spandex, machine washable 。 The Sure Fit Madison stripe furniture slipcover features a subtle two-stone stripe design that will add a nice texture and dimension to your furniture. Its two-way stretch fabric conforms easily to furniture for a custom-like fit. 。 。 。