1890年-2020年

Argstar Couch Slipcover Lightweight Furniture Protector Cover Brown: Home & Kitchen. Buy Argstar Couch Slipcover Lightweight Furniture Protector Cover Brown: Loveseat Slipcovers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Covers of Furniture: protects your sofa from spills, stains and scratches by pets or kids; reversible design gives your furniture different looks. 。 Comfort: made of soft micro-fabric, filled with high-loft polyester batting, to offer enhanced comfort in seating; water-resistant(not waterproof). 。 Size to fit: 5 sizes available; loveseat cover: overall specifications: 100"x76", fits love seat with seat width up to 56". *Please see measuring guide in photos before Purchasing. 。 Easy to care: machine wash on cold water, using normal household detergents. Tumble dry on low heat. Do not iron. 。 Easy to use: hassle free installation, the elastic strap helps you fix the cover well on the sofa. If you have any question, welcome to contact us and we will work with you to make it right! 。 Home Decor Furniture Covers。 Designed by LLC,the furniture covers will bring your living room a new look. They are good furniture protectors for home with kids. Soft and Elastic fabric makes for a comfortable feel. Protect your Armchair/Loveseat/Couch from spills, stains, wear and tear to prevent it from getting ruined.。 Color Options:。 Black, Light Peach, Camel, Wine Red, Camel, Chocolate, Silver Gary.。 Size Options: Chair 35"-47"/Loveseat57"-70"/Sofa74"-90" 。 Please follow our measure guide in the photos and choose the proper slipcover size.。 Notes:The sofa cover applicable to sofa with gap between seat and backrest and armrest.。 If you have a L shape sofa combined by 2 parts separately,you need to order 2pcs covers for it.。 Customer Services: adheres to high quality products and satisfied service.If you're not 100% satisfied,welcome to contact us and our customer service team and we will work with you to make it right!We offer full refunds on items returned within days. 。 。 。