1890年-2020年

4 Pack, Grey Khalee Jacquard Super Stretch Dining Chair Covers Slipcover Protect Cover,

Khalee Jacquard Super Stretch Dining Chair Covers Slipcover Protect Cover, (4 Pack, Grey): Home & Kitchen. Buy Khalee Jacquard Super Stretch Dining Chair Covers Slipcover Protect Cover, (4 Pack, Grey): Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Special Material: 77% Polyester+ 18% Cotton+ 5% Spandex, which is the perfect composition of durable and stretch slipcover material. 。 Recommend Size: back height of 45cm-60cm/17inch- 23 inch; back width of 35cm-48cm/13inch-18.8 inch; seat width and length of 35cm-48cm/13inch-18.8 inch. 。 Wide Usage: spruce up your dining room, cover food and drink stains, prevent pets from scratching on your chairs, and also can be used for coffee shops, hotels, parties, offices. 。 Easy Using: Those chair covers were could be put on within minutes, and this material were machine washable. 。 No Risk Purchase: Every item could be returned or full refund if your were dissatisfied with our products. 。 Jacquard Super Stretch Dining Chair Covers Slipcover Protect Cover 。 Material: 77% Polyester+ 18% Cotton+ 5% Spandex, which is the perfect composition of durable and stretch slipcover material. 。  。 Recommend Suitable Chair Size: 。  。 Chair Back Size: 。 Back Height: 45cm-60cm/17inch- 23 inch 。 Back Width: 35cm-48cm/13inch-18.8 inch 。 Back Perimeter: within 100cm/ 39 inch 。 Chair Seat Size: 。 Seat Length: 35cm-48cm/13inch-18.8 inch 。 Seat Width: 35cm-48cm/13inch-18.8 inch 。 Seat Thickness: under 13cm/5 inch。 Here is our recommend suitable chair size, please measure your chairs before you order it. 。  。 Wide Usage: 。 change home decor style and spruce up your dining room 。 prevent food stains on your chairs 。 prevent pet from scratching and biting 。 keep warm in cold days 。 also can be used for coffee shops, hotels, parties, offices and etc.。 Service: 。 We are providing the best service and material to our dear valued customer. 。 Every item could be returned or full refund if your were dissatisfied with our products, but please contact with us first. 。 If you have any puzzles about our products, you can put questions or send us e-mails, they will be answered within 24 hours.。 Thanks for choosing 's Shop, if you have any problem about our service and products, please contact us. 。 。 。 。