1890年-2020年

Heartfelt Collection Meaningful Moments Frame With Appreciation CB Gift WS059

- Heartfelt Collection Meaningful Moments Frame, With Appreciation -. Find the biggest selection of Wall & Tabletop Frames from CB Gift at the lowest prices.. Sophisticated Frame Featuring a sentiment geared toward meaningful moments with the ones we love 。 7-inches x 9-inches 。 Reads Hebrews 6:10: he will not forget your work 。 Printed sentiment paper can be removed and replaced with your favorite 5x7 photograph 。 CB Gift is a leading provider of unique and meaningful gifts for life's memorable moments 。 Meaningful moments tabletop frame features sentiments made to share our thoughts with our loved ones. Full text reads: with appreciation - appreciation is a wonderful thing, it makes what is excellent in others belong to us as well. Thank you for all you do, and may God bless you for sharing your gracious spirit with others. He will not forget your work, Hebrews 6:10. focuses on gifts that will be a source of inspiration, fun, and encouragement to all with an emphasis on quality and value for our customers. 。 。 。