1890年-2020年

- BARIZANO Overlay Picture Frame Silver -. Find the biggest selection of Wall & Tabletop Frames from BARIZANO at the lowest prices.. Mahogany Wood back with easel, anti tarnish laquer 。 Our sterling silver overlay picture frames are hand crafted using a sheet of sterling silver that is applied and permanently bonded to an aluminum backing providing extra strength and definition.  Add a special uniqueness to your framed memories by personalizing the silver border, engraving names and commemorative times such as wedding, birth, graduation, anniversary dates etc.  More elaborate customization is also available such as corporate logos, symbols, or a variety of stock theme images catered to special occasions and personal interests. The frame backs and easels are consistent with the high quality standard of luxury, a beautifully finished solid wood making the entire frame a statement of style and superb workmanship. 。 。 。