1890年-2020年

Father Happy Fathers Day Picture Frame This is What an Awesome Dad Looks Like Picture Frame Gift for DAD Dad Birthday Gift Holds 4x6 Photo Great

- This is What an Awesome Dad Looks Like Picture Frame Gift for DAD - Happy Father's Day Picture Frame - Holds 4x6 Photo - Great, Dad Birthday Gift, Father -. Find the biggest selection of Wall & Tabletop Frames from VictoryStore at the lowest prices.. Holds a 4" x 6" picture, the overall size of the frame is 8" x 10". 。 Great Gift for Dad! 。 This picture frame is perfect for displaying your FAMILY photos! 。 The front glass and rear easel are included, along with 2 keyholes for hanging. 。 More photo frames available in our store. 。 This picture frame is perfect for displaying your family photos! The father's day picture frame makes a great gift for dad. Our picture frame measures 8"x 10" overall and holds a 4x6 picture. Fits a picture with a vertical orientation. 5/8" MDF (Medium Density Fiberboard) thick, with a flat black edge, smooth glossy surface. The front glass and rear easel are included, along with 2 keyholes for hanging. Search our store for more Father's Day items! 。 。 。