1890年-2020年

Hanging Clip Easel Back Unique Plated Beaded Border Gold Picture Frames Display with Photo Glass Front Set of 6, 4x6 6 pc Lambert Frame 1639

- Unique Plated Beaded Border Black Picture Frames (6 pc) Display with Photo Glass Front, Easel Back, Hanging Clip (Set of 6, 4x6) -. Find the biggest selection of Wall & Tabletop Frames from Lambert Frame at the lowest prices.. Set includes 6-pcs portrait-oriented frames designed to hold a 4" X 6" (10 X 15 cm) photo; All frames come with the same color. PS moulding. 。 Picture frame dimension: 4" X 6". Tip: Ideal for black and white photo for an artistic contrast. 。 Dual-function: Stand up frame with foldable easy open back stand easel and wall-hanging clip for wall mounting 。 Classic rectangle-cut frames designed to keepsafe your special moments. Suitable for office or home use, ideal for any occasion: wedding, graduation, vacation trip, anniversaries. 。 *Images inside the frame are for reference only. They do not come with the frame. 。 In need of vintage style photo frames? You've found them and in a value pack too! kudos! Great to give out as gifts or to use as decor for an event. 。  。 Features:。 • Classic vintage photo frame design。• Etched frame border pattern。• Enhance and improve the appearance of any photo or print you put inside the frames. 。• Great value packs, give them as gifts or use as decor for an event。  。 Package Includes:。 • Vintage style picture frames。• One attached hanging clip for portrait orientation and easel back stand for portrait or landscape orientation on tabletop。  。 *Print shown in images above are for reference only and will not be included with your poster frame.。 。 。 。