1890年-2020年

- ArtToFrames 1.25-Inch Espresso Picture Frame with 4 Openings of 6 by 8-Inch and a Red Orange Top Mat and Black Bottom Mat - Document Frames. Find the biggest selection of Poster Frames from ArtToFrames at the lowest prices.. Made of MDF 。 Comes with 2 mats Plexiglas Cardboard Backing and Wire nails and hooks 。 CA Prop 65 compliant 。 Frame width is 1.25' wide and 0.7500' thick 。 Fully assembled with the exception of the Wire nails and hooks. 。 This collage Picture Frame comes with (1) Espresso Frame, Plexiglas, 2 mats (Red Orange top mat and Black bottom mat), Cardboard backing and a Wire nails and hooks photos. The frame is made of MDF material. This frame holds 4 - 6x8. Final dimension of product when hanging on the wall is 19x23x0.7500 inches. Frame is ready to hang with the exception of the hardware not being attached. This allows you to attach the included hardware for Horizontally or Vertically viewing. Frame is CA Prop 65 compliant. 。 。 。