1890年-2020年

Ivy Lane Design Love Knot Wedding Memory Book Lime A01205MB/LIM

Ivy Lane Design Love Knot Wedding Memory Book, Lime: Home & Kitchen. Ivy Lane Design Love Knot Wedding Memory Book, Lime: Home & Kitchen. 100% Polyester Satin 。 Made in the USA and Imported 。 Record memories from proposal through engagement and wedding activities, plus room for 200 guests' signatures and sentiments 。 Sleek, sophisticated collection features an elegant band of matte satin fashioned into a dramatic knot 。 3-Ring brass binder format makes it easy to add pages 。 Satin wrapped book is 9.5 x 11.75 Inch and 2 Inch deep, includes one photo page 。 Made in the USA with domestic and imported components 。 Love Knot Collection is available in a variety of colors and can be found on garters, unity candles, memory books, pen holders, toasting flutes, cake servers, flower girl baskets and ring pillows. Simple, sleek and sophisticated, Love Knot is a lovely choice. Made in the United States with imported and domestic components. Special days by design. by . A design-focused company bringing you wedding accessories that you will cherish for years to come. 。 。 。

Ivy Lane Design Love Knot Wedding Memory Book Lime A01205MB//LIM