1890年-2020年

5.5, 120 Gram Each SAHAYA 2 pcs Small Size Brass Kerela Deepak/Deepam

SAHAYA 2 pcs Small Size Brass Kerela Deepak/Deepam (5.5', 120 Gram Each). Buy SAHAYA 2 pcs Small Size Brass Kerela Deepak/Deepam (5.5", 120 Gram Each): Decorative Accessories - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Size - 5.5 ", Weight - 120 grams each, Color -Gold, Material- Brass 。 Beautiful design * Eye-catching appearance * Perfectly crafted 。 Kerela Deep is Very traditional item used in all important pooja and worship. It can also be used as a beautiful home decor item 。 THE PRODUCT TENDS TO APPEAR BIGGER IN IMAGES.PLEASE READ THE DESCRIPTION PROPERLY FOR SIZE. ACTUAL SIZE IS 5.5 INCHES EACH PIECE 。 We are offering an elegant collection of Fancy Kerala Deep . The offered deep is creatively designed using excellent quality brass with the help of most modern carving tools. This deep is widely demanded for decoration and worshiping purpose. Further, this deep is finely polished to make certain its enduring shine. This artistically designed deep can be availed from us at highly competitive price. 。 。 。

5.5, 120 Gram Each SAHAYA 2 pcs Small Size Brass Kerela Deepak//Deepam