1890年-2020年

Add 4x6 Inch Photo Poetry Gifts poetrygifts-70-129 Baby Boy Gift Baptism Blessing Card in Double Frame

Baby Boy Baptism Gift, Blessing Card in Frame - Add Photo: Office Products. Baby boy baptism gift for son, grandson, Godson, nephew, friend or family member 。 Two attached 4x6 inch frames - left frame contains poem - right frame has area for a 4x6 inch photo - brushed silver metal frames with glass front and black velour backing - tabletop display 。 4x6 inch photo can easily be inserted at any time after delivery by you or the baby's parents 。 Poem appears in Product Description 。 Wonderful baptism gift for the baby boy you know that will be celebrating his baptism day. 。 。 Verse reads: 。 。May God Bless You 。 A Baptism Blessing 。 。You are a precious gift to us 。sent from God above. 。He placed you in our loving arms 。and blessed us with your love. 。 。May you always walk with Jesus - 。live your faith in all you do. 。Treasuring God’s love - 。the way we treasure 。the priceless gift of you. 。 。 ( 11-016 Patricia E. Veit & Personal Keepsakes, Inc.) 。 。 。