1890年-2020年

Las Vegas What Happens in Vegas Stays in Vegas Framed Logo Mirror

Las Vegas 'What Happens in Vegas Stays in Vegas' Framed Logo Mirror. Buy Las Vegas "What Happens in Vegas Stays in Vegas" Framed Logo Mirror: Wall-Mounted Mirrors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Item # : TG-LV1550 。 Dimensions: 2" L x 26" W x 15" H 。 Free Shipping within the lower 48 contiguous (USA states) 。 Las Vegas Wall Mirror is the perfect gift for the Las Vegas Fan in your life. Features include: black wrapped wood frames Mirror with print. Big 15 x inch Overall Size. Great for gifts and recreation decor. 。 。 。