1890年-2020年

Vintage Distressed Wood Finish Hanging Framed Wall Mounted Mirror Classic Gray Raphael Rozen Modern White Color Elegant Rustic

Raphael Rozen , Elegant , Modern , Classic , Vintage , Rustic , Hanging Framed Wall Mounted Mirror, Distressed Wood Finish, Gray - White Color: Home & Kitchen. Buy Raphael Rozen, Elegant, Modern, Classic, Vintage, Rustic, Hanging Framed Wall Mounted Mirror, Distressed Wood Finish, Gray - White Color: Wall-Mounted Mirrors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Modern, Classic, Vintage framed mirror, Distress Wood Finish, White 。 Made of poly styrene - wood like material 。 Ready to Hang - Horizontal or Vertical 。 Perfect for bathroom, entrance hall or any room; no assembly required 。 Several sizes to choose from; 20 inches x30 inches, 30 inches X 30 inches, 30 inches x 40 inches, 34 inches x 44 inches. Available in Beveled, Please contact us 。