1890年-2020年

Oil Rubbed Bronze Home Built Hiendure 8-inch Two-Sided Swivel Wall Mount Makeup Mirror with 3X Magnification

Hiendure 8-inch Two-Sided Swivel Wall Mount Makeup Mirror with 3X Magnification, Oil Rubbed Bronze: Home & Kitchen. Buy Hiendure 8-inch Two-Sided Swivel Wall Mount Makeup Mirror with 3X Magnification, Oil Rubbed Bronze: Wall-Mounted Mirrors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Double-sided mirror with normal and 3 x magnifying 。 The arm is up to 12 inches, can be extended according to your need 。 360-degree swivel design and can be fixed at any angle you like 。 Excellent quality with brass material, rustless,anticorrosive and durable 。 All metal construction with oil rubbed bronze surface. 。 The wall-mounted mirror in an elegant design has an infinitely variable swivel function,is foldable and height-adjustable. Its movable arm and chrome finish make this both practical and pleasing on the eye. Besides, the mirror has doubles sides, one side is a standard mirror and the other side is a x magnifying mirror, ideal for ladies daily makeup and gentlemen shaving. 。 。 Features: 。 Mirror surface is 8 inches 。 Double-sided mirror with normal and x magnifying 。 0-degree swivel design and can be fixed at any angle you like 。 The arm is up to 12 inches, can be extended according to your need 。 Excellent quality with brass material, rustless,anticorrosive and durable 。 All metal construction with polished chrome surface 。 Easy to install,comes complete with screw fixings 。 Elegant design,would be suitable for any family and hote bathroom,etc 。 Ideal for applying make-up,wearing contacts and shaving,etc 。 。 Specification: 。 Mirror diameter: 8 inches (20cm) 。 The arm can be extended up to 12 inches (0cm) 。 Material: Brass and Oil rubbed bronze 。 Color: Black 。 Weight: 0.9kg 。 。 Package Included: 。 1x wall mounted mirror 。 1x pack of fixing screws 。 。 。 。