1890年-2020年

Small Desktop Relaxation Zen Waterfall Feature 20 Inch Sunnydaze Decor Sunnydaze Indoor Tabletop Wandering Leaves Water Fountain

Sunnydaze Indoor Tabletop Wandering Leaves Water Fountain, Small Desktop Relaxation Zen Waterfall Feature, 20 Inch: Sunnydaze Decor: Home & Kitchen. Buy Sunnydaze Indoor Tabletop Wandering Leaves Water Fountain, Small Desktop Relaxation Zen Waterfall Feature, 20 Inch: Tabletop Fountains - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Overall dimensions: 10 W x 5 D x 20.5 H; weighs 6 pounds; so it is the perfect size for any surface in your home. 。 This fountain has very soft minimal water sounds and is perfect for those that enjoy the beauty of a water fountain but don't want the pronounced water sounds. No plumbing is required, all you have to do is fill, place column on base and plug in the cord to a standard indoor electrical outlet. 。 This indoor fountain includes LED lights for the basin, decorative river rocks, and a submersible electric pump to run the fountain. 。 Water feature is made from a durable polyresin material and the leaves are painted metal for maximum detailing during the design process. *Colors may vary slightly from on-screen images. 。 Sunnydaze Decor backs its products with a 1-year manufacturer's warranty for worry-free operation. 。