1890年-2020年

Unakite 30MM All Natural Polished Pocket Gemstone Crystal Puff Heart and Velvet Pouch Zentron Crystal Collection

Zentron Crystal Collection: Unakite 30MM All Natural Polished Pocket Gemstone Crystal Puff Heart and Velvet Pouch: Cellar_Door_Books (Zentra LLC). Buy Zentron Crystal Collection: Unakite 30MM All Natural Polished Pocket Gemstone Crystal Puff Heart and Velvet Pouch: Indoor Fountain Stones & Sea Glass - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1" heart 。 Individual stones within the Zentron Crystals package are unique and will all differ slightly. The stones you receive will not look exactly like the ones picture but will be very similar. 。 Can be used for lapidary, cutting, cabbing, tumbling or for chakra, reiki, or other metaphysical practices 。 Genuine Zentron Brand Crystals 。 Comes in velvet bag 。