1890年-2020年

Lizipai Round Incense Holder Alloy Hollow Plate Incense Burner Home Tea Ceremony Antique Sandalwood Furnace Bronze Bamboo Pattern: Home & Kitchen. Buy Lizipai Round Incense Holder Alloy Hollow Plate Incense Burner Home Tea Ceremony Antique Sandalwood Furnace Bronze Bamboo Pattern: Incense Holders - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Selected zinc alloy, preferably refined by process. Bamboo Embossed hollow, electroplating (not easy to fade) 。 Size: 8.5cm*4.5cm* caliber 7.7cm (available in diameter: 7.5cm disc), Ancient Cyan 。 Weight: 135g (about 150g with kraft paper box) 。 Function: It can be used for burning incense, but also as a classical decoration of mahogany furniture hall, tea house, incense hall. 。 Package Includes: incense burner *1, fireproof mat *1 。 "Meilan Bamboo and Chrysanthemum Pan" 。 [Material]: Selected zinc alloy, preferably refined by process. 。 [Specifications]: Size: 8.5cm*4.5cm* caliber .cm (available in .5cm diameter)。 [weight]: 5g (about 50g with kraft paper box)。 [Technology]: Embossed hollow, car system, electroplating (not easy to fade)。 [Color]: Ancient Cyan。 [List]: incense burner *, fireproof mat *。 [Function]: It can be used for burning incense, but also as a classical decoration of mahogany furniture hall, tea house, incense hall. 。 [Description]:。 Rocky four gentlemen, Meilan bamboo chrysanthemum, elegant style! 。 When the natural scent is used for smoked, the aroma produced is fragrant and intoxicating. It has refreshing, soothing mood, clear mind, smooth breathing, assisted sleep, and regulates internal division. Secretion and many other health care effects. In ancient times, it was highly praised by the aristocratic class and literati, and became a perfect companion for their home health or art. Contemporary society Yes, with the improvement of people's living standards, the fragrant road health is also fashionable, and together with the tea ceremony, the flower road, etc., it is a good way for people to live, entertain and raise their health. 。 。 。 。