1890年-2020年

Pacific Giftware Meditation Auspicious Lotus Shape Porcelain Stick or Cone Lidded Incense Burner Holder Infuser Pacific Trading

Pacific Giftware Meditation Auspicious Lotus Shape Porcelain Stick or Cone Lidded Incense Burner Holder Infuser: Home & Kitchen. Buy Pacific Giftware Meditation Auspicious Lotus Shape Porcelain Stick or Cone Lidded Incense Burner Holder Infuser: Incense Holders - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Approximate Dimensions: 4.5 x 4.5 x 4 Inches 。 Made of top quality fine porcelain 。 This awesome incense burner is an excellent addition to your home decor. You can use regular cone incense or stick incense 。 Each piece is individually hand-crafted by our artisans 。 Perfect as home decor or for use during meditation, yoga or as a gift for your friends and family 。