1890年-2020年

Pavilion Hand Painted Floral Frosted Glass Tealight Wax Warmer 6 Inch

Pavilion - Hand Painted Floral Frosted Glass Tealight Wax Warmer, 6 Inch: Home & Kitchen. Buy Pavilion - Hand Painted Floral Frosted Glass Tealight Wax Warmer, 6 Inch: Home Fragrance Accessories - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Light weight, thin, frosted glass candle wax warmer is 6 inches tall - place tealight candle in the bottom of the holder through the large hole in the back and wax in the top - light and enjoy 。 Features hand painted wheelbarrow with flowers and butterflies in pink and green shades - features holes all around to prevent the glass from breaking 。 Candles are not included with glassware - never leave a candle unattended while lit - simple design fits into almost any home - do not touch glass while candle is lit 。 Comes packaged in a protective brown box to prevent breakage during shipping - the perfect home decor for spring 。 Care Instructions: gently wipe with a cloth with a small amount of all purpose spray - avoid painted areas 。 Bless My Bloomers by Pavilion Features art work designed by artist Amylee Weeks. Hand painted glassware is the perfect spring decor for your home. 。 。 。