1890年-2020年

Emlyn Silk Spring Door Wreath 18-19 Inch,Beautiful Handcrafted Mix Flowers Front Porch Decoration

Delicaft Silk Spring Door Wreath- 18-19 Inch,Beautiful Handcrafted Mix Flowers Front Porch Decoration: Home & Kitchen. Buy Delicaft Silk Spring Door Wreath- 18-19 Inch,Beautiful Handcrafted Mix Flowers Front Porch Decoration: Wreaths - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. THE SPRING WREATH WILL ENLIVEN YOUR FRONT DOOR DECOR- Handcrafted on a natural sturdy grapevine base with faux pink flower blossoms, green begonia leaves, faux yellow bell, and White stars. This wreath makes a great spring wreath into late summer, perfect colors for a Mothers Day gift that will WOW her. 。 SIZE: Total wreath diameter about 18-19inch.Grapevine base diameter approx 12inch.Will look great for years to come. 。 DELIVERED IN A EXTRA BEAUTIFUL STRONG GIFT BOX TO STORE YOUR WREATH- Protect your gorgeous silk wreath when the season is over with the free, included Wreath Depot storage gift box. Arrives to your doorstep packed in an extra white storage gift box to protect the wreath and store for seasons to come. Moms and grandmothers LOVE the wreath for Mothers Day gifts, it's a guaranteed hit! 。 A PERFECT MIXTURE OF BEAUTIFUL BRIGHT COLORS.Sure to brighten any entryway for room.This wreath will bring an enjoyable ambiance all year round. 。 APPROVED FOR COVERED OUTDOOR USE ON A FRONT DOOR SHELTERED FROM RAIN- Display outdoors away from direct rain and intense sunlight for best longevity 。