1890年-2020年

Resin Flower Repeats Jolees Boutique Dimensional Stickers

Jolee's Boutique Dimensional Stickers, Resin Flower Repeats: Arts, Crafts & Sewing. Buy Jolee's Boutique Dimensional Stickers, Resin Flower Repeats: Wall Stickers & Murals - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Jolee's Boutique dimensional embellishments bring unique and interesting details to paper craft 。 Features resin, foil and faux pear centers 。 Adhesive backs to adhere to cards, decorations and more 。 Includes 9 pieces 。 Add these Cream Resin Flower Repeat stickers to gifts, cards, decorations or projects. Features resin, foil and faux pearl centers. Adhesive backing. Includes 9 Pieces. Sticker Sheet size is 4-Inches-by-4.50-Inch. 。 。 。