1890年-2020年

ArtWall Albena Hristovas Summer Sail I Removable Wall Art Mural 36 x 36

ArtWall 'Albena Hristova's Summer Sail I Removable Wall Art Mural, 36' x 36': Home & Kitchen. Buy ArtWall "Albena Hristova's Summer Sail I Removable Wall Art Mural, 36" x 36": Wall Stickers & Murals - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Artist: Albena Hristova 。 Title of piece: summer sail I 。 Style: contemporary; Subject: Abstract 。 Total dimensions: 36x36 。 100Percent Made in the USA. Artapeelz Removable graphic on photo Tex 。 Albert hristova's summer sail I, removable wall art mural is a stunning abstract reproduction featuring three beautiful sailboats sailing across the open sea. A wonderful conversation piece that will compliment any home or office. 。 。 。