1890年-2020年

For BASS Fretboard Markers Inlay Sticker Decals Cats Foot Print-BP

For BASS Fretboard Markers Inlay Sticker Decals - Cats Foot Print-BP - -. Material is PET 。 These sticker could cover original dot marks easily. 。 They will not get caught by your fingers while playing! 。 No adhesive is left behind if you peel off the sticker. 。 You can modify your Guitar easily. 。 You can install these on your Bass with 34 inch bass guitar necks with or 4 frets.That's Great Stickers! They look like REAL inlay! Anyone can enjoy it! COOL & EASY! SUPER-THIN! You can Modify your guitar easily !! Inlay Stickers are Removable.These sticker could cover original dot marks easily.They will not get caught by your fingers while playing!It possible to use such as finger ease spray or lemon oil.No adhesive is left behind if you peel off the sticker.These sticker could cover original dot marks easily.They will not get caught by your fingers while playing!It possible to use such as finger ease spray or lemon oil.No adhesive is left behind if you peel off the sticker. 。 。 。