1890年-2020年

The San Francisco Music Box Company Princess Crown Water Globe: Home & Kitchen. Buy The San Francisco Music Box Company Princess Crown Water Globe: Snow Globes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Premium Water Globe Houses Adorable Translucent Princess Crown Atop Pink Royal Pillow 。 Pretty Crown Centerpiece is Embellished with Ruby Red Jewels & Decorative Silver Accents 。 Globe with Sparkly Flakes Sits on Sturdy Pink Base with “Princess” Banner & Multicolored Gems 。 Built-In Mechanical 18-Note Movement Music Player Chimes “My Favorite Things” Upon Windup 。 Ornate Keepsake Features Meticulous Detail; Makes Ideal Holiday or Birthday Gift for Little Girls 。 A charming treasure—fit for a princess! 。 Discover the elegance and enchantment of the Princess Crown Water Globe from the San Francisco Music Box Company. This strong glass orb features a princess’ crown in stunning luminous detail resting atop an ornate pink pillow. Below, a resin “Princess” base includes 30° of gorgeous faux pearl detail and multi-toned jewel adornments. Give the globe a shake, and watch glittery snowflakes descend upon her highness’s treasures. Then wind up the classic turnkey and hum along to the delightful tinkle of “My Favorite Things” from “The Sound of Music.” The hand-sculpted and -painted classic makes a sweet, thoughtful gift for little ones starting their very first keepsake collection! What’s in the Box? 。 Premium princess crown 。 Built-in mechanical music player 。 Our appreciation for your purchase 。 Your little princess’s fully assembled happily ever after! 。 Specs & 。 Measures 5.5” tall 。 Measures 3.5” wide (at base) 。 Measures 3.5” deep (at base) 。 Weighs in at 2 pounds 。 No batteries required。 How to Enjoy 。 Add to precious collection 。 Gently shake for a sparkly surprise 。 Wind up turnkey for your listening pleasure 。 Enjoy a regal treasure for years to come! 。 。 。 。