1890年-2020年

RWI Driftwood Sea Turtle Wall Decor Coastal Ocean Art: Home & Kitchen. Buy RWI Driftwood Sea Turtle Wall Decor Coastal Ocean Art: Wall Sculptures - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Large sea turtle wall decor - measures 20" tall x 22" wide! 。 Amazingly detailed faux driftwood - made from hard, durable resin. 。 Secure metal bracket on back for easy mounting. 。 Great with any decor! 。 Make your wall come to life with this amazingly detailed faux driftwood sea turtle art piece. Made from 100% poly-resin material to look like real driftwood. Huge piece - measures 20" tall x 22" wide x 4" thick. Heavy duty metal bracket on back for easy and secure wall hanging. 。 。 。