1890年-2020年

Hand-Painted Contemporary Home Decoration in Coastal Style Large 19” x 19” 3D Design Indoor or Outdoor Seaside and Tropical Beach Art Turtle Metal Wall Décor or Table Decoration

Turtle Metal Wall Décor or Table Decoration - Large 19” x 19” 3D Design - Hand-Painted - Indoor or Outdoor Seaside and Tropical Beach Art – Contemporary Home Decoration in Coastal Style: Home & Kitchen. Buy Turtle Metal Wall Décor or Table Decoration - Large 19" x 19" 3D Design - Hand-Painted - Indoor or Outdoor Seaside and Tropical Beach Art - Contemporary Home Decoration in Coastal Style: Wall Sculptures - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Stunning and Dramatic Wall Art for Your Home Amaze your guests with the coastal feel of the Creative Critters Turtle Wall Hanging or Decoration. This beautiful work of art will add immediate color and style to any plain wall or setting either inside or outside. Beautiful and Durable With the hand-painted finish, careful attention to detail has been applied to every aspect of the design. The hand-welded wall hanging is constructed to the highest quality standards. The lacquer finish protects the paint on the front, and a protective coat on the back provides additional protection, making it suitable for covered outdoor areas. Make a Real Impression No matter where you hang or sit it, the Creative Critters Turtle Decor is impossible to miss. It measures 9” x 9” so it fits into most spaces, adding color and style to your home. Easy to Hang The wall hanging has a hook built into the back, making it easy to hang anywhere. All you need to do is drill a single hole and wall plug for a masonry wall, or just use the screw provided and hang up the Turtle. Treat Someone to a Beautiful Gift The Turtle Wall or Table Decor makes the perfect gift for any occasion, for newlyweds, as a housewarming gift, or for any other occasion. Or treat yourself to something special. Dramatically Improve Any Wall or shelf with our Turtle! 。 。 。

Hand-Painted Contemporary Home Decoration in Coastal Style Large 19/” x 19/” 3D Design Indoor or Outdoor Seaside and Tropical Beach Art Turtle Metal Wall D/écor or Table Decoration