1890年-2020年

SatinCrystals Lapis Pyramid Collectible Crystal Spiritual Awakening Sacred Geometry Lazuli Stone C55 2.7: 2 x 2 x 1.6- Sky Mountain

SatinCrystals Lapis Pyramid Collectible Crystal Spiritual Awakening Sacred Geometry Lazuli Stone C55 (2.7': 2 x 2 x 1.6- Sky Mountain): Home & Kitchen. Buy SatinCrystals Lapis Pyramid Collectible Crystal Spiritual Awakening Sacred Geometry Lazuli Stone C55 (2.7": 2 x 2 x 1.6- Sky Mountain): Wall Sculptures - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This pyramid is made from precious blue Lapis Lazuli with unique patterns and mineral inclusions. It is a polished carving that retains lots of natural lines and grooves characteristic of genuine gemstones. 。 Lapis is the stone of "Total Awareness". It opens up the third eye to intuitive development and helps to release stress. 。 One of a kind. Select desired size and pattern to see pictures of the exact stone you will receive. 。 Measurements in title indicate (Diagonal: L x W x H) 。 Crystal PyramidsThe pyramid is a powerful sacred geometric shape extracting universal energy from its tip and releasing the energy around the environment from its sides. Place crystal pyramids on your desk or in your work space to help focus the energies and increase productivity.。 This crystal can be used in a variety of ways: To enhance the high vibration energy during meditation, reiki, yoga, holistic sessions, channeling, shamanic journeying and astral travel when held or placed nearby As a feng shui stone that attracts good fortune, health and prosperity when placed in a room, home, office or garden To draw positive healing energy into the chakras, aura and etheric bodies during crystal layouts or grid work As a collectible display piece that beautifies your space 。 To receive the item represented by the picture and listing, make your purchase from . We can only guarantee natural stones, items and service when purchased from . Notice: Positive energy crystals are collectibles and entertainment items. They are not a replacement or supplement to medical treatments. 。 。 。